Deze website gebruikt alleen cookies t.b.v. Google Analytics.

ONe Bruggenbouwer

ONe is de advocatenpraktijk van Odile Nijkamp, specialist in arbeids- en ontslagrecht. ONe staat voor een persoonlijke aanpak, een gedegen juridische expertise voor een concurrerend uurtarief. Vanuit een modern digitaal advocatenkantoor met een bezoekadres in Utrecht voor besprekingen werkt ONe voor cliënten door heel Nederland.

Voor werkgevers én werknemers

ONe geeft advies op het gebied van arbeids- en ontslagrecht aan werkgevers én werknemers. Een prettige samenwerking en een goed en snel resultaat zijn daarbij leidend. Bij ONe heeft u rechtstreeks contact met uw advocaat en dus niet met medewerkers of stagiaires.


Advies MKB

Door tijdig advies te vragen, voorkomt u conflicten en kostbare procedures. Om deskundig juridisch advies laagdrempelig te maken heeft ONe de mogelijkheid van een abonnement. Voor een vast bedrag per jaar kunt u ONe onbeperkt arbeidsrechtelijke vragen stellen en dossiers bespreken. Het gaat daarbij om vragen over arbeidsvoorwaarden, reorganisatie, contracten, (dis)functioneren, ziekte, re-integratie en ontslag.


Netwerk

ONe heeft een netwerk van gespecialiseerde advocatenkantoren op andere rechtsgebieden, accountants en notarissen. Mocht dat wenselijk zijn, dan kan ONe deze adviseurs voor u inschakelen.