Deze website gebruikt alleen cookies t.b.v. Google Analytics.

Odile NijkampONe is Odile Nijkamp, een ervaren en ondernemende advocaat in arbeids- en ontslagrecht.

Na een start bij Nauta Dutilh en PriceWaterhouseCoopers als advocaat en legal counsel, werkte zij ruim tien jaar in het bedrijfsleven als interim-manager c.q. jurist van juridische of hrm-afdelingen. Juist die ervaring vindt Odile nu van grote waarde.

'Door mijn interimfuncties in het bedrijfsleven herken ik de problematiek en gevoeligheden die bij mijn cliënten spelen. Als advocaat kan ik daarom een goede sparringpartner zijn.'

Sinds 2004 heeft Odile haar eigen advocatenpraktijk op het gebied van arbeids- en ontslagrecht. Vanaf januari 2012 als ONe vanuit een digitaal kantoor met een bezoekadres in Utrecht.


Adviseur en onderhandelaar

Odile gelooft in een snelle, persoonlijke en doeltreffende aanpak waarbij een goede advisering, onderhandeling én een prettige samenwerking centraal staan.

'Arbeids- en ontslagzaken hebben veelal een emotionele impact voor medewerkers. Niemand is gebaat bij lange procedures, ook voor werkgevers is een efficiënte afwikkeling van groot belang. In bijna alle gevallen is het mogelijk een arbeidszaak te voorkomen door tijdig goed advies en een ontslagzaak te schikken.'

Odile is dan ook een adviseur en onderhandelaar pur sang en gaat altijd voor het best haalbare resultaat. Uiteraard verdiept ze zich goed in de belangen en bedrijfsvoering van haar cliënten zodat zij echt maatwerk kan leveren.